l`Amuse Goldcard

Groei mee met l`Amuse

Als trouwe klant van l’Amuse heeft u nu als eerste de kans op vele voordelen en kortingen door een l'Amuse Goldcard te bemachtigen. Hiermee krijgt u gedurende vijf jaar enorme kortingen en voordelen. Daarnaast helpt u ook uw favoriete kaasspecialist om onze gewenste groei te realiseren. Maar wees er wel snel bij want er worden slechts 500 l'Amuse Goldcards uitgegeven.

Wat levert het u op?

De l'Amuse Goldcard kost u eenmalig € 500,00. Daarvoor krijgt u gedurende vijf jaar elk jaar een kaart ter waarde van € 125,00 toegestuurd. Dus wanneer u in 2017 een Goldcard koopt, ontvangt u in buiten de kaart die in 2017 ontvangt in 2018, 2019, 2020 én 2021 een nieuwe Goldcard met een waarde van  € 125,00  die u bij beide vestigingen van Fromagerie l’Amuse kunt gebruiken. Voor uw investering krijgt u dus € 625,00 terug.

LET OP! Uw l'Amuse Goldcard is onbeperkt geldig.

En er is meer. Als l'Amuse Goldcard-houder hebt u ook vele privileges. Extra openingstijden met de feestdagen, aanbiedingen die uitsluitend voor Goldcard-houders zijn en een aparte nieuwsbrief waarin nog meer voordeeltjes voor het voetlicht gebracht worden.

En wat nou zo leuk is, u kunt de kaart ook nog eens cadeau geven aan een ander.

Wat levert het Fromagerie l’Amuse op?

Het pand aan de Halkade in IJmuiden wordt te klein voor Fromagerie l’Amuse. Uw favoriete kaasspecialist heeft een groeistuip en om aan de huidige normen te voldoen is het jasje van de basis te klein geworden. Nu is er op steenworp afstand een pand te koop, dat aan alle wensen voldoet. Hier kunnen we onze bijzondere kazen nog mooier rijpen en kwalitatief aan nog meer eisen voldoen. Er is echter nog één horde te nemen. Die horde willen we met u nemen.

Door de aankoop van een l'Amuse Goldcard helpt u ons aan het laatste stukje financiering.

Help ons bij het succesvol maken van deze moderne crowdfundingsactie en zet uw investering om in vijf jaar prachtige kazen en bijzondere privileges.

Alle voordelen van de l'Amuse Goldcard op een rij:

  • l'Amuse Goldcard-houder voor 5 jaar
  • € 625,00 return-on-investment; dus €125,00 bonus
  • Aparte nieuwsbrief voor Goldcard-houders
  • Speciale aanbiedingen uitsluitend geldig voor Goldcard-houders
  • Afwijkende openingstijden tijdens feestdagen
  • Korting op proeverijen
  • De mogelijkheid om een l’Amuse Goldcard cadeau te geven
  • U kunt op feesten en partijen uitdragen dat u als één van de 500 l'Amuse Goldcard-houders hebt bijgedragen aan het succes van uw favoriete kaasspecialist

De kaarten zijn te koop bij beide vestigingen in IJmuiden en Amsterdam

U als trouwe klant hebtt als eerste de kans om een l'Amuse Goldcard te bemachtigen. Maar... wees er snel bij, want er zijn slechts 500 Goldcards beschikbaar.