Blog

Kom naar het unieke event op 18 maart bij Lab-44 in Zaandam

Kaas en bier: een verrassende combinatie

Dat kaas en wijn goed samengaan, is bekend. En ook kaas en thee is inmiddels een vertrouwde trend aan het worden. Bier daarentegen is een onderschatte drank om te pairen met kaas. Juist het schonende effect van de bruis, het vaak lichte zoetje of zuurtje maakt de combinatie met kaas vaak erg spannend.

Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar de speciale middag op 18 maart in restaurant Lab-44 in Zaandam. Bierbrouwer, schrijver en connaisseur Derek Wals, nauw betrokken bij de receptuur van de bieren van brouwerij Hoop, vertelt u hier graag over. De bieren van deze brouwerij hebben een uniek karakter. Dat deze biersoorten goed samengaan met uiteenlopende kazen, gaat u die middag zeker ervaren! Natuurlijk zijn Derek Walsch en Betty en Martin Koster aanwezig om u alles uit te leggen.

Wanneer: 18 maart 14.30 – 17 uur

Waar: Lab-44

Middenweg 44

Zaandam

Kosten: 40 euro p.p.

Tip: boek aansluitend een tafeltje in dit restaurant om kennis te maken met de keuken van chef Roy Pickkers.

Kijk ook op: https://lab-44.nl/nl/makers/hoop-bier